Jäsenille

Kuopion seudun yrittäjänaiset ry tarjoaa jäsenilleen rahanarvoisia etuja. Aktiiviset jäsenemme verkostoituvat toisiensa kanssa ja tukevat toinen toisiaan. Jäsenet saavat myös jäsenetuja kumppanijäseniltämme.

__________________

 

Avainvaunu

______________________

 

Tarjous Kuopion seudun Yrittäjänaisille: Suun ja hampaiston tarkastus 40 €

Kuopion Hammaskulma on paikallinen, itsenäinen hammaslääkäriasema, jossa käy ihan mielellään. Jos et ole vielä saanut hyviä kokemuksia hammaslääkärissä käynnistä, niin käy testaamassa meidän vastaanottoamme! 

Kuopion Hammaskulma Oy on vuonna 1979 perustettu kuopiolainen, yksityinen hammaslääkäriasema, joka on vastaanotolla työskentelevien hammaslääkäreiden omistama. Emme kuulu mihinkään valtakunnalliseen ketjuun.

Palvelemme laajasti kaikissa  perus- ja erikoishammashoidon osaamisalueilla.

Käy tutustumassa nettisivuillamme palveluihimme; siellä voit tutustua mm Hammaskulman itse kehittämään Pelkopolkuun (rekisteröity tavaramerkki) ja  testata mahdollista hammaslääkäripelkoasi. Sivuilta voit etsiä myös apua suun ja hampaiston  ongelmiin Kruunukirjaston ( rekisteröity tavaramerkki) Hammasjelpistä.

Vastaanottomme sijaitsee viihtyisissä ja rauhallisissa  tiloissa osoitteessa Vuorikatu 26 A (3. Krs),Kuopio

Ajan voit varata puh 017-2665130 tai nettisivuiltamme www.kuopionhammaskulma.fi

Hammaskulma

 

 

____________________

 

Logon uudistus jäsenille 650 €

Mutkaton ja yksinkertainen mainostoimisto - saat mitä tilaat ilman piilokuluja ja turhaa odottelua.

Logo ja yrityksesi ilme kertovat laadusta, luotettavuudesta ja juuri sinun yrityksesi palveluista. Hyvä visuaalinen ilme on tehokas, osuva ja istuu luontevasti yrityksen toimintaan – luo oikeanlaisia mielikuvia.

Uudistamme yrityksesi visuaalisen ilmeen asiantuntevasti ja kustannustehokkaasti. Vapautamme sinut keskittymään oikeisiin töihisi. Sinun ei tarvitse välittää pikselimitoista, alustoista tai eps-tiedostoista, se on meidän päivittäistä leipäämme.

Ota yhteyttä, juodaan kahvit ja jutellaan!

p. 044 975 4900 / Terhi

https://mainostoimistoviima.fi/

 

viima

 

 

 

 

 

Lisäksi jäsenemme pääsevät verkostoitumaan Kuopion seudun yrittäjänaisten verkkosivujen jäsenosiossa, josta löytyy mm. keskusteluforum sekä oman yrityksen esittelymahdollisuus.

KATSO TÄSTÄ SUOMEN YRITTÄJÄNAISTEN JÄSENEDUT:
https://www.yrittajanaiset.fi/jasenyys/jasenedut/