Uutiskirje 1/2020

Uutiskirjeessä asiaa tulevista tapahtumista ja hallituksen järjestäymiskokouksesta

Hei jäsenemme!

Iloista alkanutta vuosikymmentä juuri sinulle! Kuopion Seudun Yrittäjänaiset Ry:n varsinaisessa kokouksessa valittu hallitus on pitänyt järjestäytymiskokouksensa 16.1.2020. Puheenjohtajanamme toimii Gitta Mielonen, 1. varapuheenjohtajana Petra Ryymin, 2. varapuheenjohtajana Karoliina Partanen, sihteerinä Marjo Kokkola ja tiedottaja jatkaa Petra Ryymin. Muut hallituksen jäsenet ovat Merja Ranta-Pere, Satu Nisu, Sanna Hiltunen, Nitta Kortelainen ja Eeva Happonen sekä varajäsen Ann-Marie Rende. Hallituksen ulkopuolisena yhdistyksen rahastonhoitajana jatkaa Aino Valta-Rönkkö.

Järjestäytymiskokouksessa käytiin läpi tehtävänjakoa hallituksen kesken. Olemme kaikki yhdessä tekemässä töitä meidän kaikkien eteen ja toteuttamassa jäsenistön toivomia aktiviteetteja ja tapahtumia. Toivoisimmekin, että annatte palautetta ja kerrotte toiveitanne sekä osallistutte aktiivisesti toimintaan. Toiveita voit esittää olemalla yhteydessä Gittaan, 044 772 0100, gitta.mielonen@gittamielonen.com tai laittamalla sähköpostia kuopion@yrittajanaiset.fi. Ja tietenkin suoraan meille kaikille hallituksen jäsenille kasvotusten kohtaamisissa.

Varsinaisessa kokouksessa Puijolla kävimme läpi vuoden 2020 toimintasuunnitelman, jossa toimintamme painopisteitä ovat yrittäjänaisten välisen yhteistyön edistäminen, vaikuttaminen paikallisella tasolla yrittäjien tasa-arvoisen aseman saavuttamiseen yhteiskunnassa ja jäsenten kannustaminen kannattavaan ja vastuulliseen liiketoimintaan. Vuonna 2020 erityisinä teemoina ovat – terveys, hyvinvointi ja jaksaminen sekä kannattava ja vastuullinen liiketoiminta.

Tulevia tapahtumia

Kuopion kaupunginjohtajan aamupuuro 18.2.2020 klo 7.45 – 9.30

Kuopiolainen yrittäjä - Ilmoittaudu mukaan Business aamupuurolle 18.2.!

Tule verkostoitumaan aamupuuron merkeissä Kuopion kaupungintalolle. Tilaisuuden avaa kaupunginjohtaja Jarmo Pirhonen ja ajankohtaisia asioista kertoo elinkeinojohtaja Jukka Pitkänen. Tilaisuudessa palkitaan myös Vuoden Yksinyrittäjä Kuopion Yrittäjien toimesta.

Ohjelma

Aamupuuro tarjolla klo 7:45 alkaen
8:30 Tervetuloa, kaupunginjohtaja Jarmo Pirhonen
8:35 Kärkihankkeet ja ajankohtaiskatsaus, elinkeinojohtaja Jukka Pitkänen
8:40 Vuoden yksinyrittäjän palkitseminen ja palkittavan esittelyvideo, Kuopion yrittäjät ry, puheenjohtaja Sirpa Karppi
8:50 Verkostoitumista kaupungin toimijoihin sekä muihin yrityksiin
9:30 Tilaisuus päättyy

Kuopion kaupungin yrityspalvelun henkilöstö tavattavissa ständillä.

Tapahtuman järjestää BusinessKuopio. Ilmoittautuminen https://my.surveypal.com/app/form?_d=0&_sid=1065238675&_k=1ZQT-6z18gCmq84vpuYejRfsvQRooyRysge8dczAJvO9R2ccHfFkik8WSIMu4mZL&fbclid=IwAR1qAqwWLeUY4JPaiekuzMV2O52vDrLjeZaJre2BUFef2ddEd4l45SFKatM

 

Naistenpäivä 8.3.2020

Olemme ideoimassa Kuopion torille Naistenpäivän tapahtumaa, jossa juhlistamme naiseutta ja yrittäjyyttä. Puuhanaisena tapahtumassa on Karoliina Partanen, joka on nimeämämme yhteyshenkilö myös verkostoyhteistyön osalta mm. muihin yrittäjäyhdistyksiin, kaupungin yrityspalveluihin ja kaupungin johtoon. Ilmoitamme tapahtumasta, kuten kaikista muistakin tapahtumista, kotisivullamme ja Facebookissa.

Yritysvierailu ErgoSiru Ky/Sirun Lelusirkus 19.3.2020

Aika: 19.3.2020 klo 17:00 - 21:00

Paikka: IDE House of Brands Oy:n tiloissa, Kasarmikatu 10 katutaso

Tervetuloa tutustumaan ja verkostoitumaan ErgoSirun työhyvinvointiin liittyviin tuotteisiin ja kalusteisiin sekä Sirun Lelusirkuksen opettavaisiin, kehittäviin ja ekologisiin leluihin ja peleihin.

Koska yrityksemme toimii kotoa käsin niin yritysvierailu tapahtuu IDE House of Brands Oy:n tiloissa, Kasarmikatu 10 katutaso.

Tarjolla pikkusuolaista ja -makeaa sekä viiniä ja virvokkeita.

Tilaisuuteen voit tulla 17-18.00 välillä verkostoitumaan ja napostelemaan ja varsinainen esittely alkaa 18.00 ja päättyy 21.00.

Vahvista osallistumisesi sirpa.kahari@ergosiru.fi ja otsikoksi Yritysvierailu 19.3.2020.

Lämpimästi tervetuloa ja ota ystäväsikin mukaan!

Ystävällisin terveisin Sirpa Kähäri

Huhtikuun jäsentapahtumaksi on ehdotettu Tahko Extreme osallistumista – jos olet halukas osallsitumaan, niin ota yhteyttä!

Yritysvierailu Optikko Poca 5.5.2020, tarkemmin illan sisältöä ja kellonaika lähempänä.

Kesäkuussa Varsinainen kokous ja perinteinen Kuopio Tanssii ja Soi osallistuminen. Päivämäärät lähempänä.

Kesä/heinäkuun vaihteessa mahdollisesti Viinijuhlat – jäsenistön toiveesta https://kuopiowinefestival.fi/

 

Jäsenhankinta – suosittele jäsenyyttä

Jäsenhankintaa ja jäsenpysyvyyttä tehdään aktiivisesti kaikkien jäsenten toimesta. Hallitus aktivoi jäseniä kertomaan Yrittäjänaisten toiminnasta muille kiinnostuneille ja ehdokkaita kutsutaan mukaan yhdistyksen tapahtumiin. Viestitään aktiivisesti toiminasta mm. yhdistyksen verkkosivujen ja Facebookin kautta. Myös Membookia käytetään viestintään ja samoin yhdistyksen sähköpostia. Jäseneksi voi liittyä helposti yhdistyksen kotisivulta, josta löytyy myös kaikki jäsenyysmuodot ja jäsenmaksujen suuruudet.

Päivitä tietosi

Jäsentietoja pääsee muokkaamaan kirjautumalla Membookkiin 

Muistathan, että voit koska tahansa tarkistaa ja tarvittaessa muuttaa rekisterissä olevat jäsentietosi rekisteröitymällä jäsenrekisteri Membookiin käyttäjäksi osoitteessa: https://secure.membook.fi/#/account/login

Iloista alkanutta vuosikymmentä, nähdään ja kuullaan! Kuopion Seudun Yrittäjänaiset Ry:n hallitus

PS. Muista tykätä Facebook-sivustamme https://www.facebook.com/kuopionseudunyrittajanaisetry/ ja seuraa myös kotisivuamme https://www.kuopionyrittajanaiset.fi/

Tagit