Yrittäjänaisten lounastreffit - joka kuun ensimmäinen tiistai


Aika: 1.10.2019 klo 11:30
Paikka: Cahfila

Syödään yhdessä! Jäsenistömme on toivonut, että jatkamme vapaamuotoisten ja omakustanteisten jäsen/kaveri lounaiden järjestämistä ja sopimista.

Olemme nyt näin tehneet ja sopineet loppuvuodelle lounastreffit joka kuun ekalle tiistaille, klo 11.30 - Päivämäärät ja paikat alla:

tiistaina 1.10.2019 klo 11:30, Cahfila https://www.cahfila.fi/ Cahfila -
Yrittäjänaisten yhteislounaalle Cahfila järestää haasteen: Jokaisesta lounaasta tuona päivänä lahjoitamme euron naisten pankille tukemaan naisten koulutusta ja yrittäjyyttä.
Yrityksemme omistajista löytyy vahvoja naisyrittäjiä, Paahtimo Papun Virpi Hyvärinen yhdessä miehensä Ristopekka Piiraisen kanssa pyörittää paahtimoa, sekä Kaesan kotileipomon Marianne ja Henriikka Huusko ovat jatkaneet perheensä maineikasta perinneleipomoa Kuhmossa, josta meidän leipomotuotteet tulevat pääosin. Paahtimo Papun kahvit ovat kaikki luomua, sekä heidän myymänsä Femenino - kahvi on täysin naisten tuottamaa ja valmistamaa kahvia Perusta. Kannattaa siis ostaa tätä kahvia vielä kotia samalla.

tiistaina 5.11.2019 klo 11:30, Puijon Maja https://www.ravintolamestarit.net/fi/puijo_torni_ravintola_kahvila_puijon_maja_kuop/ Puijon ravintolat
tiistaina 3.12.2019 klo 11:30, Isä Camillo https://isacamillo.ravintolamestarit.net/ Ravintola Isä Camillo

Tule mukaan silloin kun pääset ja ota kaverikin mukaan!