Kuopion Seudun Yrittäjänaiset Ry kesäkuulumisia

19.6.2019


Aurinkoista kesää! Olimme toukokuussa viettämässä mukavaa jäseniltaa Kuopion Saanassa ja saimme keskustella Yrittäjänaisten asioista yhdessä.

Aurinkoista kesää!

Olimme toukokuussa viettämässä mukavaa jäseniltaa Kuopion Saanassa ja saimme keskustella Yrittäjänaisten asioista yhdessä. Illan aikana myös tiedotimme Kuopion Seudun Yrittäjänaisten hallituksessa tapahtuneista henkilömuutoksista ja keskustelimme tulevista suunnitelmista.

Hallituksen kuuluu vielä kuusi jäsentä, Pirjo Kartano, Päivi Wilska, Eeva Happonen, Marja Ranta-Pere, Marjo Kokkola ja Petra Ryymin. Hallitus on valinnut keskuudestaan varapuheenjohtajaksi Pirjo Kartanon, joka toimii kuluvan vuoden vt. puheenjohtajana. Vuoden 2020 hallitus ja puheenjohtaja valitaan tulevassa yhdistyksen varsinaisessa kokouksessa, joka pidetään 14.11.2019. Kutsun toimitamme jäsenistölle hyvissäajoin syksyllä!

Yrittäjänaisille on nyt perustettu Facebook-sivu, jota tulemme myös hyödyntämään viestintään. Facebook-sivulle pääset tästä https://www.facebook.com/kuopionseudunyrittajanaisetry/

Olemme myös saaneet Kuopion Seudun Yrittäjänaisille oman sähköpostiosoitteen, jonka kautta saat viestisi hallitukselle, osoite on kuopion@yrittajanaiset.fi

Kesälle hallitus ei ole organisoinut erikseen ohjelmaa tai yritysvierailuja, mutta kannustamme jokaista jäsentämme vierailemaan yrittäjäkollegan luona, ostoksilla tai muutoin vaan tervehtimässä. Jäsenistön tiedot löytyvät täältä https://www.yrittajanaiset.fi/yhdistys/kuopion-seudun-yrittajanaiset-ry/ Jos omat tietosi puuttuvat - käy Membookissa päivittämässä tietosi.

Syksyllä on tiedossa jälleen tapahtumia ja vierailuja. Olemme sopimassa mm. vierailua ja pienimuotoista koulutusta Asianajotoimisto Hyvärinen & Pääkkö Oy:lle ja muihin mielenkiintoisiin yrittäjänaisten yrityksiin ja yhteistyökumppaneiden organisaatioihin. Voit myös ehdottaa vierailua omaan yritykseesi ja kutsua muut meidät kylään!

Yrittäjänaisten lounastreffejä voi kukin sopia oman aikataulunsa ja sijaintinsa mukaan ja mahdollisesti starttaamme myös hallituksen jäsenten toimesta koolle kutsumisen. Lounastreffi-ilmoitukset hoidetaan Facebookissa, joko ryhmässä tai Facebook.sivulla tai miksei molemmissakin. Kyseessä on omakustanteinen ja -aloitteinen vapaamuotoinen yhdessäolo, jota ei tarvinne sen enempää organisoida. Toivottavasti mahdollisimman moni ehtisi yrittäjäystävän kanssa syömään!

Tässä nyt jotakin terveisiä, lisäämme vierailut tapahtumakalenteriin kotisivulle ja Facebook-sivulle heti, kun aikataulut varmistuvat.

 

Hyvää juhannusta ja ihanaa kesää!

 

Ystävällisesti,

 

Kuopion Seudun Yrittäjänaiset Ry:n hallituksen puolesta

Petra Ryymin