Uusi hallitus on valittu!

Yhdistyksen uusi hallitus valittiin varsinaisessa kokouksessa ja me kaikki uuden hallituksen jäsenet odotamme innolla alkavaa vuotta!

Strategiamme tulevalle kaudelle: ”Kuopion Seudun Yrittäjänaiset ry on tunnettu ja haluttu yhdistys, johon halutaan kuulua. Jäsenyys ja osallistuminen ei edellytä suurta taloudellista panostusta vaan mukaan tapahtumiin pääsee helposti ja pikkurahalla. Yhdistys koetaan ylpeyden aiheen lisäksi vahvana verkostona, joka tukee jäsenten liiketoimintaa ja ammattitaitoa sekä antaa eväitä verkostoitumiseen, palautumiseen ja virkistäytymiseen.”

Koska yhdistyksemme toimii jäseniä varten, varsinaisessa kokouksessa 22.11.2023 päätettiin että yhdistys tulee jatkossa tukemaan reilummin jäsenten osallistumista tapahtumiin. Yleisen taloudellisen tilanteen vuoksi ja liiton nostettua omaa jäsenmaksuosuuttaan hallitus esitti kokouksessa 10 € korotusta jäsenmaksuun (liiton osuus 98 € ja paikallisyhdityksen 37 €). Uusi jäsenmaksu on 135 €.

Tapahtumia on tiedossa monenlaisia ja jokaiselle jotain! Kuukauden ensimmäisenä perjantaina vuorottelevat kaikille avoin verkostoitumislounas ja koko yhdistyksen yhteinen afterwork.
Hallitus kokoontuu joka kuukauden ensimmäinen tiistai.
Muita jo varmistuneita tapahtumia tulevalle vuodelle ovat Viinijuhlat heinäkuussa, liittokokous Hämeenlinnassa syyskuussa, pikkujoulut marraskuussa ja lokakuussa julkistetaan vuoden yrittäjänainen Yrittäjänaisten päivänä.

Tule mukaan tapahtumiin - verkostoidutaan, jutellaan ja voimaannutaan toisistamme.

 

Seuraa tapahtumia Facessa:

https://www.facebook.com/kuopionseudunyrittajanaisetry

Ja liity Whatsup-ryhmään #ksyn official - laita viesti niin lisäämme sinut ryhmään!

 

Kuopion Seudun Yrittäjänaiset ry:n hallitus 2024:

Puheenjohtaja Terhi Viiliäinen

Varapuheenjohtaja Päivi Wilska

Sihteeri Jaana Toppinen

Rahastohoitaja Aino Valta-Rönkkö

Tapahtumat Seija Heikkinen, Ulla-Maija Alanne, Emma Lantta

Viestintä ja markkinointi Terhi Tarvainen, Terhi Viiliäinen

Jäsenhallinta ja -hankinta Aino Valta-Rönkkö, Anne Kauppinen

Varainhankinta ja sponsorointi Päivi Wilska, Ulla Maija Alanne ja Anne Kauppinen