Vuoden yrittäjänainen 2021 on Aino Valta-Rönkkö | Kuopion Ykköstilit Oy

Kuopion Seudun yrittäjänaiset ry on valinnut vuoden 2021 yrittäjänaiseksi Kuopion Ykköstilien perustajayrittäjän ja hallituksen puheenjohtajan, Aino Valta-Rönkön.

Kuopion Ykköstilit Oy on perustettu jo vuonna 1991 ja on 30-vuotisen olemassa olon aikana kasvanut yhden naisen tilitoimistosta yli 25:n taloushallinnon ammattilaista työllistäväksi perheyritykseksi ja alan vahvaksi toimijaksi. 30:ssä vuodessa tilitoimistot ja taloushallinto alana ovat kokeneet suuria muutoksia, joissa on vaadittu hyvää näkemystä ja rohkeutta luottaa omaan tekemiseen ja visioon.

Aino siirtyi lokakuussa 2021 Hallituksen puheenjohtajaksi ja hieman takavasemmalle, luovuttaen Kuopion Ykköstilien toimitusjohtajuuden pojalleen Juha Rönkölle. Asiakkaiden ylistämä ja rakastama Aino on edelleen päivittäisessä tekemisessä mukana, mutta saa nyt myös nauttia työnsä hedelmistä hieman enemmän.


Kuopion Ykköstilien perustajayrittäjä Aino Valta-Rönkkö

"Katse on aina ollut eteenpäin, sillä Kuopion Ykköstilit menee yhdessä ylöspäin."

- Aino Valta-Rönkkö


Valinnan perusteluina on mm. tunnustus pitkäaikaisesta ja esimerkillisestä yrittämisestä; Aino on toiminut malliesimerkkinä, kuinka pitkäjänteinen työ ja usko omaan tekemiseen lopulta palkitaan - vaikka vaikeina aikoina usko olisikin koetuksella.